Depremzedeler Konya Büyükşehir’in Toplu Ulaşımı Araçlarını Ücretsiz Kullanıyor

22.02.2023 09:00
Deprem dolayısıyla Konya’ya gelen tüm depremzedeler ilk günden bu yana Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu ulaşım araçlarını ücretsiz kullanıyor. Misafirler, kişiselleştirilmiş Konyakartlarını Zindankale ve Bosna Hersek İşlem Merkezleri ile KYK yurtlarındaki mobil şubelerden temin edebiliyor.

Deprem dolayısıyla Konya’da misafir olan depremzedeler, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım vasıtalarından ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Hem deprem bölgelerinde, hem de Konya’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılaşma noktasında tüm imkânlarını seferber eden Konya Büyükşehir Belediyesi, ilk günden bu yana deprem bölgesinden gelen vatandaşlara toplu ulaşım araçlarına bedelsiz biniş imkanı sağlıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Depremzedelerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri karşılamak ve onları en iyi şekilde misafir etmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Konya’mızda misafir ettiğimiz depremzedeler ilk günden beri şehir içi ulaşımda sağladığımız kolaylıkla otobüs ve tramvaylardan ücretsiz faydalanabiliyor. Misafirlerimiz, kişiselleştirilmiş Konyakartlarını Zindankale ve Bosna Hersek İşlem Merkezlerimiz ile KYK yurtlarındaki mobil şubelerden temin edebiliyor” diye konuştu.