Sosyal İnovasyon Ajansı, Türkiye İnovasyon Haftası’nda Konya’yı Temsil Etti

15.12.2022 16:04
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi ortaklığıyla hayata geçirilen Sosyal İnovasyon Ajansı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Türkiye İnovasyon Haftası’nda inovasyon meraklıları ile buluştu. Sosyal İnovasyon Ajansı 2 gün süren etkinlikte Konya Modeli İnovasyonu tanıttı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Necmettin Erbakan Üniversitesi ortaklığıyla kurduğu Sosyal İnovasyon Ajansı, Türkiye İnovasyon Haftası etkinliğinde Konya’yı temsil etti.

Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Türkiye'nin en kapsamlı inovasyon etkinliği olan Türkiye İnovasyon Haftası, “İnovasyonun Yeni Yüzyılı” teması ile Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi iş birliğinde düzenlenen etkinlikte “Çözüm uzayı kurar” mottosuyla hareket eden ve yenilik kültürü oluşturmak için müşterek sistemler tasarlayan Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Ajansı da Konya Modeli İnovasyonu tanıttı. Şehir araştırmaları, sosyal kalkınma, ekoloji, sosyal etki alanında yapılan proje ve çalışmaları inovasyon ekosistemi ile paylaştı.

2 gün süren Türkiye İnovasyon Haftası’nda inovatif düşünce ve gelişmelere dair birbirinden önemli paneller, konuşmalar, gösterimler, sergi ve tanıtım etkinlikleri inovasyon meraklılarıyla buluştu.