Sosyal İnovasyon Ajansı Uluslararası Alanda Tanıtılıyor

26.10.2022 15:20
Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Ajansı, Özbekistan’daki “InnoWeek.Uz” fuarında iyi uygulama örneği olarak katılımcılara anlatıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Sosyal İnovasyon Ajansı, “InnoWeek.Uz-2022” Fuarı’na katıldı.

2018 yılından beri Özbekistan Cumhuriyeti İnovasyon ve Kalkınma Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘InnoWeek.Uz-2022’ programı bu yıl, “Sürdürülebilir Kalkınma İçin Yeşil İnovasyonlar” teması ile yerli ve yabancı şirketleri, yatırımcıları, uluslararası sektör temsilcileri ve girişimcileri bir araya getirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Ajansı fuarda iyi uygulama örneği olarak katılımcılara anlatıldı. Ekonomik gelişmeye ve kalkınmaya katkı sağlayacak, katma değeri yüksek, yenilikçi endüstrilerin şehir uygulamalarındaki rolü konusunda da örnek projeler paylaşıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Sosyal İnovasyon Ajansı, toplumsal sorunlara yenilikçi çözümler üretmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.