Konya Büyükşehir Görme Engellilere Rafting Heyecanı Yaşattı

14.10.2022 11:13
Konya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla görme engellilere Antalya’da rafting heyecanı yaşattı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla örnek çalışmalara imza atıyor.

Toplumun her kesimine dokunan faaliyetlerini sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü’nde görme engelli vatandaşlara Antalya’da rafting heyecanı yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Engelli Destek Merkezi (ENDEM) tarafından düzenlenen etkinlikte Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi üyeleri, katıldıkları rafting etkinliğinde unutamayacakları bir gün yaşadı.

Şube Başkanı Veli Özağan, bu anlamlı günde düzenlediği etkinlik dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.