Konya Büyükşehir 15 Ekim’de Kadın Çiftçileri Unutmadı

14.10.2022 11:12
Konya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nde şehir genelinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan kadınları düzenlediği etkinlikte buluşturdu. Etkinlik kapsamında kadın çiftçiler, şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte Konya’nın 31 ilçesinden tarım ve hayvancılıkla uğraşan kadınlar Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yazlık, Konya tarımına ve hayvancılığına vermiş oldukları katkılar dolayısıyla kadın çiftçilere teşekkür etti.

Konya şehir gezisine de katılan kadın çiftçiler; Konya Panorama Müzesi, Meram Çamlıbel ve Sille gibi şehrin tarihi ve turistik mekanlarını yakından görme fırsatı buldu.