Konya Büyükşehir Alzheimer Hastalarını Unutmadı

28.09.2022 12:07
Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Destek Merkezi, Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla Alzheimer Gündüz Bakım Evi’nde bulunan yaşlıları ziyaret ederek, kaliteli ve keyifli zaman geçirmeleri için etkinlik düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yaş Almışlara Destek Merkezi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde büyüklerimizi unutmayarak etkinlik gerçekleştirdi. Alzheimer hastalarının rehabilite edildiği bakım evinde yaşlılarla bir araya gelen SODEM, düzenlediği el sanatları etkinliğinde yaşlıların kaliteli ve keyifli zaman geçirmelerini sağladı.

Etkinliğe katılan Alzheimer hastaları Dünya Alzheimer Günü’nde yanlarında olan Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.