Bilgehane Öğrencileri 15 Temmuz Şehitleri’ni Andı

15.07.2022 10:52
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik hizmetlerinden olan Bilgehaneler’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Beyşehir Atabey Gençlik Kampı’nda toplanan öğrenciler, 15 Temmuz şehitlerini anarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik faaliyetlerini sürdüren Bilgehaneler’de 15 Temmuz şehitleri anıldı.

Bilgehaneler’de 2022 yaz dönemi dolu dolu etkinliklerle devam ederken öğrenciler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Beyşehir Atabey Gençlik Kampı'nda gerçekleştirilen etkinlik şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Daha sonra Dursun Ali Erzincanlı’nın 30 Kuş isimli şiiri, Demokrasi Marşı ve 15 Temmuz’da vatanı için canını feda eden şehitlerimizin isimlerini tek tek okuyarak şehitlerimizi anan öğrenciler Türk bayrağı açıp birlik ve beraberlik mesajı verdi.