Başkan Altay Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile Konya Projelerini Görüştü

18.05.2022 10:28
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek Konya projelerini istişare etti. Başkan Altay, “Sayın Bakanımıza, şehrimizin turizm gelirlerini artırmayı amaçladığımız çalışmalarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Konya’nın kültür, turizm ve tarihi açıdan çok değerli bir şehir olduğunu belirtti. Bakan Ersoy, bu değerleri yurt içinde ve yurt dışında daha iyi tanıtacaklarını ve var olan potansiyelini ortaya çıkararak Konya’nın turizmden aldığı payı artıracaklarını söyledi.

İstişare toplantısının oldukça verimli geçtiğini ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile Konya’nın tarih, kültür ve turizm yatırımları ile etkinlik takvimlerini değerlendirdik. Sayın Bakanımıza, şehrimizin turizm gelirlerini artırmayı amaçladığımız çalışmalarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar da katıldı.