Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışması’nın İl Finalleri Başladı

24.02.2022 09:08
Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi kapsamında gerçekleştirilen “Haydi Konuş Bakalım” münazara yarışmasının il finalleri başladı. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen projede 31 ilçeden yarışmaya katılan lise öğrencileri ilk üçe girebilmek için yarışıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla 31 ilçede eğitimlerini sürdüren lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen “Haydi Konuş Bakalım” münazara yarışmasının il finalleri başladı.

İlçelerinde birinci olarak Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’ndeki il finallerinde yarışmaya hak kazanan okullar, ilk üçe girebilmek için gayret gösteriyor. Konya genelinde gerçekleşen ve okulların birinci olabilmek için yarıştığı “Haydi Konuş Bakalım” münazara yarışmasının büyük finali Mayıs ayında yapılacak.

İLÇELERDEN GELEN ÖĞRENCİLER KONYA’YI TANIYOR

“Haydi Konuş Bakalım” münazara yarışmasının il finalleri için Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerden merkeze getirilen lise öğrencileri rehberler eşliğinde Konya’nın tarihi ve turistlik mekanlarını da geziyor.