Büyükşehir, Dünya Turist Rehberleri Günü’nü Kutladı

22.02.2022 15:25
Konya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Turist Rehberleri Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikte Konya’daki profesyonel turist rehberlerini bir araya getirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 21 Şubat Dünya Turist Rehberleri Günü dolayısıyla kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Programa Selçuk Üniversitesi Turist Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Karaman, Necmettin Erbakan Üniversitesi Turist Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdurrahman Dinç, Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürü Coşkun Bilgi ve Konya’daki profesyonel turist rehberleri katıldı.

Pandemi koşulları nedeniyle uzun süredir bir araya gelemediklerini belirten profesyonel turist rehberleri, düzenlenen program nedeniyle Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.