Büyükşehir’den Park ve Bahçeler Personeline Eğitim

05.01.2022 12:39
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan personele yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi personelinin daha donanımlı olması ve daha iyi hizmet vermesi amacıyla gerçekleştirilen hizmet için eğitimleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan personele bilgilendirme eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine katılan Park ve Bahçeler personeli, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi ile çalışma esnasında karayollarında trafik güvenliğinin sağlanması için alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirildi.