Büyükşehir’den Yeni Başlayan Personele Eğitim Semineri

30.08.2021 15:18
Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü’nde göreve başlayan 24 personel için oryantasyon eğitimi gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, göreve yeni başlayan personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı Tesisleri’ndeki eğitim programında Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde göreve başlayan personele 4 gün boyunca eğitim çalışması yapıldı.

Yeni göreve başlayan barınak personeline veteriner hekimlerce mesleki bilgilerin yanı sıra; sivil toplum kuruluşu temsilcilerince kültürümüzde hayvanların yeri, hayvanlara sevgi ve merhamet, seven gözüyle hayvanlar, hayvanlar neden önemlidir? gibi konu başlıklarının yanı sıra iş ve işçi hakları, iş sağlığı ve iş güvenliği, iletişim ve halkla ilişkiler gibi konu başlıklarında bilgilendirilmeler yapıldı.