Büyükşehir Belediyespor Atletizm’de Finallere Kaldı

22.06.2021 15:10
Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, İzmir’de gerçekleştirilen Spor Toto Edip Akarsu Kulüpler 1. Lig müsabakalarında 4’üncü olarak Ağustos’ta yapılacak finallere katılmaya hak kazandı.

Spor Toto Edip Akarsu Türkiye 1. Atletizm Ligi’nin ilk kademesi İzmir’de gerçekleştirildi.

Bu yıl merhum antrenörlerden Edip Akarsu’nun adının verildiği müsabakalar, Seha Aksoy Atletizm Pisti’nde yapıldı. Erkeklerde 14, kadınlarda ise 12 takımın katıldığı ilk kademe müsabakalarda yer alan Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, Erkekler Kategorisi’nde 4’üncü oldu. Takımımız bu sonuçla Süper Lig Finallerine katılmaya hak kazandı.

Müsabakalarda ilk sekiz sırayı alan ekipler, 21-22 Ağustos tarihlerinde yapılacak final etabında mücadele edecek.