OWHC Bölge Koordinatörü Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

04.12.2020 11:27
Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) EURASIA Genel Sekreteri ve Dünya Mirası Şehirler Teşkilatı (OWHC) Avrasya Bölge Koordinatörü Rasikh Sagitov, UCLG Eş Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

UCLG-EURASIA Genel Sekreteri ve OWHC Avrasya Bölge Koordinatörü Rasikh Sagitov, UCLG Eş Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüştü.

Rasikh Sagitov, OWHC’nin UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan alanların tanıtılması, korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması için faaliyet gösteren bir organizasyon olduğunu ve Konya ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Altay’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altay ise, tarihi şehirlerdeki kültürel sürekliliği sağlamak ve bunları geleceğe aktarmak amacıyla UCLG ve Konya Büyükşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceklerini ifade etti.