Başkan Altay Arafat Belediye Başkanı Mohamed İle Görüştü

28.11.2020 14:00
Moritanya'nın Arafat Belediye Başkanı ElHacen İleh Hasan Ould Mohamed, Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak için Konya’ya gelen Moritanya’nın Arafat şehri Belediye Başkanı ElHacen İleh Hasan Ould Mohamed, Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Başkan Altay, ziyaretten dolayı Arafat Belediye Başkanı Mohamed'e teşekkür ederek, ziyaretlerin iki şehir arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Arafat Belediye Başkanı ElHacen İleh Hasan Ould Mohamed ise yakın ilgi ve alakasından dolayı Başkan Altay’a teşekkür ederek, iki şehir arasındaki kardeşlik ilişkilerinin gelişmesinden memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.