Atletizmde 1 Gümüş ve 2 Bronz Madalya Geldi

30.08.2020 14:43
Konya Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı için mücadele eden sporcular, Trabzon’da düzenlenen Spor Toto 1. Lig Müsabakalarında 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Spor Toto 1. Lig Atletizm Müsabakaları Trabzon’da gerçekleştirildi.

Trabzon Söğütlü Atletizm Pisti’nde düzenlenen yarışmalara kadınlarda 10, erkeklerde 15 olmak üzere toplam 25 takım katıldı. İki gün süren müsabakaların ardından Büyükşehir Belediyesporlu atletler, 1 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu. Kulübümüz bu müsabakalar sonunda ise takım halinde 6’ıncı oldu.

Spor Toto 1.Lig Atletizm Müsabakalarında ilimizi ve kulübümüzü başarıyla temsil ederek madalya kazanan sporcularımızın isimleri şöyle:

3 Adım Atlamada Fatih Aslanpınar gümüş madalya kazanırken, 3.000 metre engellide Caner Çalışkan ve 4.000 metre engellide Hamit Gökmen de bronz madalyanın sahibi oldu.